Advisering
bouw
_

Adviseren

Wanneer u twijfelt over de aanpak van uw project, u wilt een goed advies over de constructie of u wilt een frisse blik over uw bouw, naam dan met ons contact op. Door onze expertise kijken wij niet meer zo snel ergens van op. Wij komen met een helder verhaal waardoor u duidelijkheid heeft over de aanpak. Dit omdat onze adviezen pragmatisch en weldoordacht zijn, waar u direct mee verder kunt.
ENGINEERS
_

Nieuws & Blogs

Tips van de experts

dakkapel
Bouwen

Vergunning dakkapel via Grip op Vergunningen

Een dakkapel kan uw zolderkamer aanzienlijk vergroten en meer licht binnen laten, maar het is belangrijk om te weten dat ... ... <a class="cz_readmore cz_readmore_no_icon"
antiterreur paal
Bouwen

Wat is een antiterreur paal?

Een antiterreur paal is een speciaal soort paal die ontworpen is om te dienen als een preventieve maatregel tegen terroristische ... ... <a class="cz_readmore cz_readmore_no_icon"
isoleren
Bouwen

Onverwachte uitdagingen bij het isoleren van de kruipruimte met schuimbeton en hoe deze op te lossen

Bij het isoleren van de kruipruimte met schuimbeton komen soms onverwachte uitdagingen om de hoek kijken. Deze kunnen het proces ... ... <a class="cz_readmore cz_readmore_no_icon"
Rietveld
Bouwen

Rietveld

Veel van de werkzaamheden van Aannemersbedrijf van Lankveld zijn achteraf niet zichtbaar doordat zij onder de grond zijn. Maar bij ... ... <a class="cz_readmore cz_readmore_no_icon"
bouw
_

Budgettering

Ook voor het maken van kostenramingen heeft u aan ons de goede partij gevonden. Wilt u voordat wij ergens aan beginnen eerst laten uitrekenen wat het nu werkelijk gaat kosten? Daar zorgen we voor. Of heeft u vele wensen voor een kelder, maar u bent bang dat boven de grond uw wensen dan geen werkelijkheid kunnen worden? Dan rekenen wij uit wat het u kost en dan kunt u de puzzel compleet maken.

Budgettering
Realisatie
bouw
_

Realisatie

Over beton praten, dat kunnen we uren. Maar het leukste blijft natuurlijk de uitvoer. met onze vaklui staan wij dan ook garant voor een perfecte uitvoer van uw betonproject. Wij beschikken over alle benodigde materialen, dus wanneer u ons inschakeld, wordt uw project gerealiseerd. Wij maken vraag een geheel vrijblijvende kostenberekening voor de realisatie van uw project.
bouw
_

Betonreparatie

Betonconstructies blijven jaren staan, die van ons zeker! Maar wat oudere constructies hebben vaak toch te leiden onder weersomstandigheden over verkeerde constructieve beslissingen. Dan is herbouw één optie. Maar dit is lang niet altijd nodig. Aannemersbedrijf van Lankveld heeft alle benodigde kennis en diploma's om ook als betonreperateur te werken. Zo wordt de levensduur van uw bouwwerk aanzienlijk verlengd tegen zeer gereduceerde kosten. Wanneer een reparatie van toepassing is gaat dit altijd samen met een onderhouds reparatieplan, wat wij dan ook voor u opstellen. Zo krijgt uw constructie niet eenmalige maar blijvende aandacht die nog jaren mee kan!
Betonreparatie